Desinficera ytor

När man ska desinficera ytor så ska man satsa på desinfektionsmedel som har testats och kvalitetsprövats. Det kan vi på Byoplanet garantera er! Våra produkter har genomgått kontroller och man har även testat medlen tillsammans med maskinen. Allt för att kunna säkerställa ett fullgott resultat till våra användare av produkterna. Det finns ofta olika behovsområden av produkter beroende på vilken verksamhet som ska ha dem. Berätta gärna för oss vad just ni sysslar med så vi kan hjälpa er att få rätt produkter för ändamålet. Vi kan erbjuda allt från luktsaneringsmedel till desinfektionsmedel som dödar virus och bakterier. Arbetar man till exempel inom äldrevården eller sjukvården så kan det behövas en riktigt bra fläck och luktborttagning. Vårt medel som vi har där är utomordentligt effektivt på urinfläckar samt urinlukt. Den produkten håller vad den lovar när man behöver desinficera ytor av det slaget!

Desinficera ytor

Att desinficera ytor ska vara enkelt och kostnadseffektivt!

Offentliga hygienområden​

​Bakterier leder till oönskade lukter. Sitter ofta på svåråtkomliga utrymmen som tex fogar.

Restaurang och matbespisning

Eliminerar E-coli, Salmonella, Staphylococus, Streptococus etc. på under 2 min.

Omklädningsrum och toalett/dusch

Minskar attt personal utsätts för smitta.
Minskad sjukskrivning innebär ROI.

Vi på Byoplanet har en filosofi att det ska vara smidigt och lättarbetat när man jobbar med städning och att desinficera ytor. Det behöver också hålla en viss nivå ekonomiskt så det inte kostar skjortan att hålla en hög standars på rengöringen.

Vår maskin fungerar på ett oerhört enkelt sätt, koppla till dunken med medlet och börja spraya. Ingen arbetsam och krävande rengöring behövs. Behållarna har en unik koppling som gör att hanteringen av medlet är säker när man ska koppla på den på maskinen så att inget spill eller hudkontakt uppstår.
Vårt system har överlägsen täckningsförmåga som gör att det rengör och desinficerar överallt. Arbeta med våra produkter när ni ska desinficera ytor så får ni ett garanterat utmärkt resultat. Boka ett möte med oss så visar kör vi en demo på maskinen och produkterna som är intressanta för era behovsområden. Så lämnar vi en prisvärd offert till er som ni kan ta ställning till. Hos oss får ni bäst kvalité på marknaden.

Byoplanet® - systemet

Byoplanet® elektrostatiska appliceringssprutor med ByPlanets godkända desinfektionsmedel som följer Europeisk standard. Användning av ByoPlanets rekommenderade medel för applicering eliminerar bakterier, virus och dålig lukt. Det ger möjlighet till friskare och fräschare inomhusmiljöer på aktuella lokaliteter, anläggningar och utrymmen där behov finns.

Elektrostatisk teknologi möjliggör medlet, förutom att ge en 100% jämn och säker täckning, nå sidan, ovan och baksidan av ytan. Läs mer >

TÄCKER

0 %
bakom, sidan och över

SANERAR/ DESINFICERAR

0
kvm/tim & uppåt

LÅG FÖRBRUKNING FRÅN

0
kvm/min åtgång 12cl

Enkelt att använda

Säker

Effektiv

Clorox® Odor Defence®

Luktsanering.
Tar bort svåra odörer
med en fräsch, ren doft
som inte är maskerande.

Clorox® Total 360®

Desinfektionsmedel.
Dödar förkylnings- och influensavirus, MRSA och norovirus på mindre än 2 minuter.
Tar bort dålig lukt.

Clorox® Urine Remover®

Fläck och luktborttagning. Fantastiskt resultat på både fläckar och lukt. Speciellt utformad för svårstädade porösa och mjuka ytor.

Boka en Demonstration!

Fyll i dina kontaktuppgifter så kontaktar vi dig.