Desinficering Covid-19

Vad menas med att desinficera arbetsplats när man städar och rengör? Vad innebär det i praktiken och vad ska man tänka på? Syftet med att desinficera är att förhindra och förebygga spridning av sjukdomar. Oftast använder man sig av kemiska metoder när det avser att desinficera arbetsplats till exempel. Ett mycket effektivt sätt att rengöra ytor och lokaler från bakterier och virus där det är många människor som rör sig, är med elektrostatisk desinficering. Då är det gjort snabbt och man kan använda lokalen eller arbetsplatsen direkt efter avslutat arbete. Det kräver ingen väntetid och det är ett mycket effektivt sätt att arbeta med. Man använder sig av en elektrostatiskt appliceringsmaskin som sprutar ut medlet så att det letar sig in överallt (samma teknik som pulverlackering) och perfekt där det kan vara svårt att komma åt. Det har en heltäckande förmåga så man kan säkerställa att det desinficeras in i minsta vrå eller hålighet.

Desinficering corona

Snabb och säker metod vid desinficering av Covid-19

Kontorslandskap

Stor omsättning av människor ökar risken för smittspridning.
Tangentbord kan innehålla 400ggr mer bakterier än en toalettring. Med förebyggande arbete minskar risken för smittspridning.

Lunchrum & gemensamma utrymmen.

Förebyggande desinficiering av offentliga utrymmen minskar smittspridning och motverkar utbrott vid exempelvis influensatider. 

Toaletter, hygienområden

Stort riskområde för smitta som leder till oönskade sjukskrivningar. Förekomsten av Multiresistenta bakterier (MRSA, VRE, ESBL etc) ökar stadigt. Bakterier som lätt överförs där många människor vistas.

Allt fler företag har förstått hur viktigt det är att hålla rent på sina arbetsplatser och lokalutrymmen. Tidigare har man kanske endast tänkt på att städa och hålla rent men nu med tanke på covid-19 så har många fått upp ögonen för vad som minsann gäller vid ordentlig och noggrann rengöring. När ni vill vara övertygade på vad som avdödar samt desinficering corona så kan ni lugnt vända er till oss på Byoplanet. Vi är ett innovativt företag med gedigen kunskap! För oss har det varit en självklarhet att få fram produkter som är minutiöst testade och kontrollerade för att verkligen fungera och hålla högsta klass. Detta har lett oss till att ha det bästa systemet på marknaden.

Vår produkt som är dokumenterat effektiv vid desinficering corona, avdödar covid-19 inom 2 minuter och det är ingen som helst fara att använda och vistas i lokalen direkt.
Den är mycket kostnadseffektiv då maskinen har en synnerligen låg förbrukning.

Byoplanet® - systemet

Byoplanet® elektrostatiska appliceringssprutor med ByPlanets godkända desinfektionsmedel som följer Europeisk standard. Användning av ByoPlanets rekommenderade medel för applicering eliminerar bakterier, virus och dålig lukt. Det ger möjlighet till friskare och fräschare inomhusmiljöer på aktuella lokaliteter, anläggningar och utrymmen där behov finns.

Elektrostatisk teknologi möjliggör medlet, förutom att ge en 100% jämn och säker täckning, nå sidan, ovan och baksidan av ytan. Läs mer >

TÄCKER

0 %
bakom, sidan och över

SANERAR/ DESINFICERAR

0
kvm/tim & uppåt

LÅG FÖRBRUKNING FRÅN

0
kvm/min 12cl åtgång

Enkelt att använda

Säker

Effektiv

Clorox® Odor Defence®

Luktsanering.
Tar bort svåra odörer
med en fräsch, ren doft
som inte är maskerande.

Clorox® Anywhere®

Sanerar hårda livsmedelsberedande ytor på under 2 minuter.
PH neutralt medel.
Tar bort tillväxt av luktframkallande bakterier.

Clorox® Total 360®

Desinfektionsmedel.
Dödar förkylnings- och influensavirus, MRSA och norovirus på mindre än 2 minuter.
Tar bort dålig lukt.

Clorox® Urine Remover®

Fläck och luktborttagning. Fantastiskt resultat på både fläckar och lukt. Speciellt utformad för svårstädade porösa och mjuka ytor.

Boka en Demonstration!

Fyll i dina kontaktuppgifter så kontaktar vi dig.