Sanering corona

Känner ni er osäker på hur ni bäst desinficerar er arbetsplats när det gäller covid-19? Lugn, vi finns här för att hjälpa er att säkerställa er miljö. Vi behöver försäkra oss om att vi gör allt som står i vår makt för att förhindra och förebygga spridning av coronaviruset. Här gäller det att arbeta med medel som verkligen är seriöst och noggrant kontrollerade samt utprövade. Så att man verkligen tar död och säkerställer att det inte sker någon smittorisk när ni utför er sanering corona. Gör klokt i att vända er till kompetenta företag direkt som har de bästa produkterna för detta behovsområde. Vi på Byoplanet har det mest kvalitativa och kostnadseffektiva systemet i branschen så med våra produkter och medel är ni trygga och säkra inför er sanering corona exempelvis.
Sanering corona

Sanering corona? Dokumenterat effektivt desinfektionsmedel

Hotellrum

Vid ett utbrott eller händelse på hotellrum; snabb desinficering och luktsanering. Rummet är snabbt återställt och klart för uthyrning igen. Ett fråscht rum leder till nöjdare kunder och högre rating.

Restaurang och servering

Med ByoPlanet godkända och rekommenderade kem säkerställs svåråtkomliga livsmedelsberedande ytor snabbt, enkelt och effektivt. Eliminerar exempelvis E-coli, Salmonella, Staphylococus, Streptococus etc. på under 2 min.

Gymmet

Skydda utövarna där dom tränar samt reducera dålig lukt. Snabb, säker och effektiv desinficering skapar säkerhet för både kund och personal vilket i slutändan eder till ökad ROI.

Vår utrustning är mycket smidig att arbeta med och vi kommer gärna till er för en demonstration samt berättar mer ingående kring produkterna. Ni kommer genast att märka hur enkelt och säkert det är att använda vårt system när ni vill utföra sanering Covid-19. Medlet i dunken är färdigblandad och själva behållaren har en särskild koppling som gör det oerhört smidigt när ni ska koppla på medlet vid maskinen. Inget onödigt spill eller obehövlig hudkontakt heller för den delen. Det här fantastiska systemet gör att ni kan genomföra en ordentlig sanering på ett mycket säkert sätt.

Våra medel som ni köper för bl a sanering av Covid-19 har alltså dokumenterad effekt och avdödar inom två minuter. Ni kan använda det på såväl mjuka som hårda ytor och den har en unik heltäckande förmåga på svåråtkomliga ställen. Medlen är oerhört effektiva även på fler områden. Det bromsar upp tillväxten av mögel i upp till en vecka, tar bort dålig lukt, dödar bakterier på fem sekunder samt avdödar de flesta virus under två minuter.
Hos oss finner ni med andra ord innovativ teknik i världsklass!

ByoPlanet® systemet

ByoPlanet® elektrostatiska appliceringssprutor med ByPlanets godkända desinfektionsmedel som följer Europeisk standard. Användning av ByoPlanets rekommenderade medel för applicering eliminerar bakterier, virus och dålig lukt. Det ger möjlighet till friskare och fräschare inomhusmiljöer på aktuella lokaliteter, anläggningar och utrymmen där behov finns.

Elektrosatisk teknologi möjliggör medlet, förutom att ge en 100% jämn och säker täckning, nå sidan, ovan och baksidan av ytan. Läs mer >

TÄCKER

0 %
bakom, sidan och över

SANERAR/ DESINFICERAR

0
kvm/tim & uppåt

LÅG FÖRBRUKNING FRÅN

0
kvm/min åtgång 12cl

Enkelt att använda

Säker

Effektiv

Clorox® Odor Defence®

Luktsanering.
Tar bort svåra odörer
med en fräsch, ren doft
som inte är maskerande.

Clorox® Total 360®

Desinfektionsmedel.
Eliminerar förkylnings- och influensavirus, Covid-19, MRSA och norovirus på mindre än 2 minuter.
Tar bort dålig lukt.

Clorox® Urine Remover®

Fläck och luktborttagning. Fantastiskt resultat på både fläckar och lukt. Speciellt utformad för svårstädade porösa och mjuka ytor.

Boka en Demonstration!

Fyll i dina kontaktuppgifter så kontaktar vi dig.