Sanering virus

Har du och kanske ditt företag gått och funderat över hur ni på bästa sätt förebygger och tar bort smittspridning? När det gäller sanering virus så är det såklart bra med regelbunden lokalvård, fast är det mest effektivt kan man fråga sig? När det handlar sanering virus, inte minst i dessa tider med covid-19, så vill man givetvis vara hundra procent säker på att man har en säker arbetsplats. Att vara noga med sin personliga hygien hjälper alltid till, fast samtidigt finns det falluckor man bör tänka på. Du vet aldrig hur noga andra i din omgivning är att exempelvis tvätta sina händer etc. När det gäller bakterier över huvud taget så är de lömska i och med att du aldrig ser dem. Om du läser vidare så berättar vi hur Byoplanet jobbar med sanering virus och hur revolutionerande produkter och arbetsredskap som tagits för detta ändamål. Var tålmodig, med rätt metod kommer er arbetsplats vara mycket säkrare i framtiden.

Sanering virus

Sanering av virus är här för att stanna

Gymmet

Skyddar utövarna där dom tränar. MRSA, VRE och ESBL är några bakterier som lätt överförs där många människor delar lokal och träningsutrustning.

Rehab

Skyddar utövarna där dom behandlas. Inom en 10 års period är trenden att smittspridningen av MRSA ökar med 5 ggr.

Omklädningsrum och toalett/dusch

Skyddar utövarna där dom duschar och byter om. Snabb, säker och effektiv desinficering skapar säkerhet för både kund och personal vilket i slutändan leder till ROI.

Allt fler företag, skolor, vårdinrättningar, butiker och exempelvis restauranger vet att Byoplanet arbetar förebyggande med sanering virus. Oavsett sammanhang är det viktigt att säkerställa sina lokaler från all form av bakterier, virus och inte minst från ovälkomna lukter.

Vill du enkelt och snabbt bli av med allt detta på ett oerhört effektivt sätt så finns det inget som kommer i närheten av den elektrostatiska appliceringssprutan som vi använder. Med elektrostatisk teknologi kommer man åt alla svåråtkomliga ytor och områden oavsett om det är sidan, över eller bakom. När det gäller sanering av virus används ByoPlanet maskinen tillsammans med rekommenderat kem som säkrar bästa tänkbara täckning och resultat med en elektrostatisk laddning som är starkare än gravitationen. Är du nyfiken på hur den fungerar är du varmt välkommen att kontakta oss. Vi vill tro att du kommer att bli lika förbluffad över resultat som andra som har anlitat oss.

Byoplanet® - systemet

Byoplanet® elektrostatiska appliceringsspruta med ByPlanets godkända desinfektionsmedel som följer Europeisk standard. Användning av ByoPlanets rekommenderade medel för applicering eliminerar bakterier, virus och dålig lukt. Det ger möjlighet till friskare och fräschare inomhusmiljöer på aktuella lokaliteter, anläggningar och utrymmen där behov finns.

Elektrostatisk teknologi möjliggör medlet, förutom att ge en 100% jämn och säker täckning, nå sidan, ovan och baksidan av ytan. Läs mer >

TÄCKER

0 %
bakom, sidan och över

SANERAR/ DESINFICERAR

0
kvm/tim & uppåt

LÅG FÖRBRUKNING FRÅN

0
kvm/min åtgång 12cl

Enkelt att använda

Säker

Effektiv

Clorox® Odor Defence®

Luktsanering.
Tar bort svåra odörer
med en fräsch, ren doft
som inte är maskerande.

Clorox® Total 360®

Desinfektionsmedel.
Eliminerar förkylnings- och influensavirus, Covid-19, MRSA och norovirus på mindre än 2 minuter.
Tar bort dålig lukt.

Clorox® Urine Remover®

Fläck och luktborttagning. Fantastiskt resultat på både fläckar och lukt. Speciellt utformad för svårstädade porösa och mjuka ytor.

Boka en Demonstration!

Fyll i dina kontaktuppgifter så kontaktar vi dig.