Desinficera skolor

Det spelar egentligen ingen roll hur noggrann man än är vid att desinficera skolor om man inte har rätt produkter som verkligen får bukt med virus och bakterier. Och det viktigaste av allt, att man kommer åt att rengöra alla ytor. Även de svåråtkomliga, bakom under och över. På Byoplanet har vi sett till att vår maskin ger 100% täckande rengöring så att vi kan säkerställa att man kommer åt håligheter och andra trånga utrymmen mm. Och att det fungerar på såväl hårda som mjuka material. Vi har även medel som eliminerar dålig lukt och svåra fläckar. När ni vänder er till oss så kommer vi gärna och kör en demo av våra produkter samt att vi kan se vad som behövs i just er miljö. Något som underlättar mycket är att det går att använda lokalen direkt när man desinficerat och rengjort. Ser man det ur en ekonomisk synvinkel när man ska desinficera skolor så är detta mycket kostnadseffektivt.
Desinficera skolor

Desinficera skolor på ett säkert och utprovat sätt

Klassrum

Stor omsättning av elever i klassrummen ökar risken för smittspridning. Förebyggande desinficering av offentliga utrymmen minskar smittspridning och motverkar utbrott vid exempelvis influensatider.

Matsal & gemensamma utrymmen

Områden där många människor rör sig och äter mat.
Viktiga områden att hålla rena. Med ByoPlanets godkända och rekommenderade kem saneras enkelt livsmedelsberedande ytor som effektivt tar bort E-coli, Salmonella, Staphylococus etc. under 2 min.

Omklädningsrum och toalett/dusch

Skyddar eleverna där dom duschar och byter om. Förekomsten av Multiresistenta bakterier (MRSA, VRE, ESBL etc.) ökar stadigt. Bakterier som lätt överförs där många människor vistas och aktiveras.

I en skolmiljö så är det av yttersta vikt att man sköter hygien, städning och rengöring på korrekt sätt. Man använder medel och metoder som förhindrar spridning av bakterier och virus. Det är viktigt att använda produkter som är noggrant framtagna och testade så att det håller vad de lovar. Det finns en hel del medel på marknaden men de kan vara undermåliga i kvalité. Med rätt system och produkt så kan man minska smittspridning avsevärt. Att desinficera skolor ordentligt och ansvarsfullt är en självklarhet anser vi och då är det grundläggande att ha tillgång till de bästa och mest säkra produkterna på marknaden. Vårt syfte är att erbjuda omsorgsfullt testade system och medel så att ni kan känna er trygga och få det som utlovats.

Barn som vistas och aktiveras i en skolmiljö är oerhört utsatta för smitta och här gäller det att hålla goda rutiner och desinficera skolor rigoröst och ofta. Ta till exempel vid influensatider och vinterkräksjukan, då vill man verkligen hålla hög kvalité på både utförande av rengöringen samt produkterna.

Byoplanet® - systemet

Byoplanet® elektrostatiska appliceringssprutor med ByPlanets godkända desinfektionsmedel som följer Europeisk standard. Användning av ByoPlanets rekommenderade medel för applicering eliminerar bakterier, virus och dålig lukt. Det ger möjlighet till friskare och fräschare inomhusmiljöer på aktuella lokaliteter, anläggningar och utrymmen där behov finns.

Elektrostatisk teknlogi möjliggör medlet, förutom att ge en 100% jämn och säker täckning, nå sidan, ovan och baksidan av ytan. Läs mer >

TÄCKER

0 %
bakom, sidan och över

SANERAR/DESINFICERAR

0
kvm/tim & uppåt

LÅG FÖRBRUKNING FRÅN

0
kvm/min åtgång 12cl

Enkelt att använda

Säker

Effektiv

Clorox® Odor Defence®

Luktsanering.
Tar bort svåra odörer
med en fräsch, ren doft
som inte är maskerande.

Clorox® Total 360®

Desinfektionsmedel.
Dödar förkylnings- och influensavirus, MRSA och norovirus på mindre än 2 minuter.
Tar bort dålig lukt.

Clorox® Urine Remover®

Fläck och luktborttagning. Fantastiskt resultat på både fläckar och lukt. Speciellt utformad för svårstädade porösa och mjuka ytor.

Boka en Demonstration!

Fyll i dina kontaktuppgifter så kontaktar vi dig.